AZOR

Het alarm is intuïtief en zeer eenvoudig te bedienen! Even eenvoudig als het aan- en uitdoen van het licht! En dit allemaal zonder een ingewikkelde installatie!

Azor is een eenvoudig draadloos alarm met intuïtieve bediening – ideaal voor woningen, vakantiehuisjes, garages, kantoren en kleine winkels.

Het alarm biedt de gebruiker volledig comfort met name dankzij de handige bediening en installatie. De plaatsing is verder niet alleen makkelijk, maar ook heel gemakkelijk, aangezien het systeem draadloos is.

 

Technista - Jablotron - AZOR
Technista - Jablotron - AZOR

Intuïtieve en gemakkelijke bediening

Het alarm Azor wordt even gemakkelijk bediend als de verlichting. Door de toegangs-chip tegen de alarmbediening te houden verkrijgt u bevoegdheid om het systeem met een druk in of uit te schakelen. Gemakkelijke bediening voor iedereen!

Besparende installatie

De combinatie van een draadloze en bedrade uitvoering van het alarm AZOR maakt een efficiënte installatie mogelijk voor uw object en is daardoor goed voor uw portemonnee. Profiteer van de unieke draadloze technologie van Jablotron!

Multifunctioneel gebruik

De JABLOTRON 100 beschermt u niet alleen tegen diefstal, maar ook tegen brand, wateroverlast of gaslekkage. Het kan de verwarming bedienen of de garagedeur openen. Maak volledig gebruik van deze top-technologie!

Overal toegankelijk

Dankzij de gratis bediening vanaf uw computer via het internet heeft u overal toegang tot de JABLOTRON 100 via uw computer, tablet of smartphone. U bedient onbeperkt het alarm en bekijkt de gebeurtenissen.

Technista - Jablotron

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of een afspraak.