Bediening

Deurvergrendeling en afstandsbediening
Heeft u een voertuig met centrale vergrendeling en vindt u het niet leuk het deurslot steeds met een sleutel open te maken?
Met behulp van onze afstandsbediening kunt u het voertuig op afstand vergrendelen, met inbegrip van een vijfde deur of kofferruimte. Wanneer uw voertuig niet is uitgerust met centrale vergrendeling, kan dit aanvullend worden geïnstalleerd door toevoeging van servomotoren in de deuren.

Ons sortiment biedt tevens bedieningen met meerdere kanalen, die gecombineerd kunnen worden met de bediening van garagedeuren of poorten.

Technista - Jablotron - Bediening
Technista - Jablotron - COMFORT

Meer comfort en veiligheid

Is uw voertuig niet uitgerust met afstandsbediening of werkt het niet betrouwbaar? Wij hebben voor u een betrouwbare en vooral veilige oplossing. Profiteer van de unieke draadloze technologie van Jablotron! Wij maken gebruik van onze eigen, volledig veilige communicatie-elementen met een zogenaamd “drijvende” code.

Extra functies

De bediening van Jablotron kan ook de functie hebben van een eenvoudige startonderbreker. Zolang u de auto niet ontgrendeld met behulp van de bediening, is het gebruik ervan geblokkeerd. Dit kan een interessante aanvulling zijn voor oudere voertuigen zonder startonderbreker of bij een onzekere geschiedenis van de vorige eigenaar.

Multifunctioneel gebruik

De afstandsbediening van Jablotron maakt ook gebruik voor andere toepassingen mogelijk. Met een sleutelring kunt u zowel de auto, de garagedeur als de poort bedienen. Profiteer ten volle van deze opties voor afstandsbediening!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of een afspraak.