Bewaking

Bewaking van bedrijfsvoertuigen is dankzij de producten van Jablotron niet meer exclusief voor grote organisaties. Het is ook rendabel voor kleine zelfstandige ondernemers. Onderneem effectief!

Met onze producten kunt u in de toepassing “Auto op de kaart”, die deel uitmaakt van Zelfbediening via internet, een actueel overzicht bekijken over de positie van de voertuigen, hun status en snelheid. Op deze wijze kunt u uw klanten nauwkeurige informatie verstrekken over de tijd van aankomst van uw werknemers, tijdschema’s bijhouden en verbruik controleren.

“Auto op de kaart” is tevens een hulpmiddel, indien u geen zin heeft in het bijhouden van een rittenregistratie voor uw bedrijfsvoertuig, ook al is het er maar één.

 

Technista - Jablotron
Technista

Kostenbesparing

Met de lage bedrijfskosten van de bewakingseenheden bespaart u aanzienlijke bedrijfsmiddelen voor de financiering van uw autopark. Reeds bij één bespaarde kilometer per dag is de toepassing de moeite waard.

Oplossingen voor zelfstandige ondernemers

Wij bieden voor het basistoezicht op uw voertuigen producten met een zeer eenvoudige installatie en met lage aanschafkosten.

Oplossingen voor bedrijven

Voor een groter autopark bieden wij producten voor het toezicht op particuliere zowel als bedrijfsritten met identificatie van de bestuurder en Panieksignalering, wanneer de bestuurder in problemen raakt. U kunt ook controleren, of de koeling ingeschakeld is of dat er gestrooid wordt op het wegdek.

Overal toegankelijk

De toepassing MyJablotron biedt u op één plaats overzichtelijke informatie over al uw voertuigen, de kosten voor het bedrijf ervan en het beheer. Een computer met toegang tot het internet is voldoende. Profiteer van de kansen die deze toptechnologie biedt!

Technista - Jablotron

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of een afspraak.