GSM-camera

Het alarm is intuïtief en zeer eenvoudig te bedienen! Het is even eenvoudig als het aan- en uitdoen van het licht! En dit allemaal zonder een ingewikkelde installatie!

De GSM-camera is een professioneel draadloos alarmsysteem met een snelle en eenvoudige installatie. Met een enkel product verkrijgt u alles wat nodig is voor de beveiliging van (of het toezicht op) een ruimte.

De camera is geschikt voor het gebruik zowel binnen als buiten. Ideaal voor toezicht op het huis of de tuin, op bedrijfsruimte en magazijn, op kinderen en zieke personen, voertuigen en kostbaarheden.

 

Technista - Jablotron - GSM Camera
Technista - Jablotron - Beveiliging

Mogelijkheid tot uitbreiding

De camera kan uitgebreid worden met draadloze detectoren van het systeem JABLOTRON 80 systeem. Profiteer van de unieke draadloze technologie van Jablotron.

Gemakkelijke installatie

De camera EYE-02 is eenvoudig te installeren. De vooraf ingestelde gebruiksprofielen (Thuis, Garage, Toezicht en Winkel) en de instellingssoftware maken een snelle afstelling mogelijk van de eigenschappen van de camera. Gemakkelijk in te stellen voor iedereen!

Een alles-in-een oplossing

De GSM-camera EYE-02 heeft 5 ingebouwde detectoren voor veiligheid en toezicht, en een GSM-kiezer. Alarminformatie wordt doorgegeven met behulp van MMS, SMS, telefoon, e-mail of naar een meldkamer. Het is goed om te weten wat er gebeurt!

Overal toegankelijk

Dankzij de gratis bediening vanaf uw computer via het internet heeft u overal toegang tot de EYE-02 via uw computer, tablet of smartphone. U bedient onbeperkt het alarm en bekijkt de gebeurtenissen.

Technista - Jablotron - GSM Camera

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of een afspraak.