Parkeren

Veilig en comfortabel parkeren met behulp van geluidssignalen, indicatie op een display of met videoweergave.

Akoestische systemen
Bent u nerveus bij het parkeren? Maak gebruik van onze parkeersensoren. Daarmee rijdt u veilig en vooral op uw gemak achteruit. De sensor activeert automatisch na het schakelen van de achteruitversnelling en wijst met veranderende akoestische signalen op de aanwezigheid van hindernissen.

Uitgebreide versies hebben ook een display die u met cijfers en een gekleurd diagram informeert over de nauwkeurige positie van hindernissen achter het voertuig.

Voor grotere voertuigen en vrachtwagens zijn er systemen met een camera die een beeld verschaft van de situatie achter het voertuig.

Technista - Jablotron - Parkeren

Camerasystemen
Voor een perfect overzicht van de situatie achter het voertuig bieden wij camerasystemen, die voor de bestuurder de situatie bemiddelen achter het voertuig. Onze systemen worden niet alleen gewaardeerd door bestuurders van vrachtwagens. Ook bij grotere familieauto’s of bijvoorbeeld caravans trekt u er profijt van. Ook tussen de camerasystemen heeft u een brede keuze. U kunt in één en hetzelfde apparaat een klassieke parkeersensor combineren met een camera.

Het akoestische signaal zal u waarschuwen voor een naderende hindernis en het beeld van de camera toont een gedetailleerde situatie.

Technista - Jablotron - Parkeren

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of een afspraak.