Verwarming en koeling

Wilt u altijd en overal een aangename temperatuur? Bedien uw verwarming op eenvoudige en overzichtelijke wijze!

Thermostaten zorgen voor een comfortabele en tezelfdertijd besparende regulering van de warmte in gebouwen. De bediening ervan is overzichtelijk en vooral eenvoudig, aangezien de temperatuur instelbaar is met een simpele draai aan een knop of geregeld wordt met een weekprogramma.

In combinatie met elementen van de draadloze systemen Jablotron 100 en Jablotron 80 is het mogelijk de verwarming op afstand aan en uit te zetten met een mobiele telefoon en het Internet, de verwarming te blokkeren indien er ramen geopend zijn, de gebruiker te informeren over een storing, bij risico van vorst of in gevaar van brand.

 

Technista - Jablotron
Technista - Jablotron - COMFORT

Eenvoudige bediening

De thermostaten van Jablotron bieden de gebruikers comfort dankzij een eenvoudige en begrijpelijke bediening. De temperatuur is instelbaar met een simpele draai aan een knop of wordt geregeld met een weekprogramma. Het zorgt voor comfort en gemak!

Eenvoudige en spaarzame installatie

De draadloze thermostaten kunnen toegevoegd worden aan het verwarmingssysteem zonder grote ingrepen in het interieur. Zij kunnen communiceren met andere draadloze componenten, wat het mogelijk maakt bijvoorbeeld de verwarming uit te zetten tijdens het luchten. Zij kunnen makkelijk verplaatst worden naar een geschiktere plek, aangezien kabels geen beperking vormen.

Bediening met een mobiele telefoon

Draadloze communicatie met andere componenten van Jablotron maakt het onder andere mogelijk de verwarming te bedienen op afstand met behulp van een mobiele telefoon en in een SMS kan informatie worden verstuurd over problemen met de verwarming. Haal voordeel uit de GSM-technologie!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of een afspraak.